GamerToler Posted November 15, 2024 #1 Posted November 15, 2024 Bigscreen VR Idealna do pracy i rozrywki. Możesz oglądać filmy na gigantycznym ekranie, organizować wirtualne spotkania czy nawet współpracować zdalnie na wspólnych dokumentach. Virtual Desktop Przenosi ekran twojego komputera do VR. Dzięki temu możesz korzystać z aplikacji, grać w gry czy oglądać filmy w dowolnym środowisku – od biura po kosmos! Tilt Brush (lub Open Brush) Dla artystów – malowanie w trójwymiarowej przestrzeni. Niesamowite narzędzie, które pozwala tworzyć sztukę "w powietrzu". Immersed VR Świetne do pracy zdalnej – tworzy wirtualne monitory, które rozszerzają przestrzeń roboczą i ułatwiają skupienie. Google Earth VR Podróżuj po całym świecie bez wychodzenia z domu. Spacer po ulicach Tokio czy lot nad Wielkim Kanionem – magia! VSpatial Wirtualne biuro z opcją prowadzenia spotkań, pracy z wieloma monitorami i zarządzania zadaniami w jednym miejscu. Tripp Aplikacja do medytacji i relaksu. Pomoże się wyciszyć dzięki pięknym wizualizacjom i przewodnikom mindfulness. Te aplikacje pokazują, że VR to nie tylko gry – to także narzędzie, które zmienia sposób, w jaki pracujemy i spędzamy czas. 😊 Quote
ILovVR Posted November 15, 2024 #2 Posted November 15, 2024 Immersed VR to naprawdę genialna aplikacja do pracy zdalnej. Idealnie można przy niej się skupić i łatwo można zapomnieć o bożym świecie, dlatego jeśli ktoś szuka aplikacji, w której łatwo można się zatracić i skupić się na pracy to właśnie ją polecam. Quote
ToczerO Posted November 15, 2024 #3 Posted November 15, 2024 Ja polecam aplikację Google Earth VR ta aplikacja jest genialna! Quote
GamerToler Posted November 15, 2024 Author #4 Posted November 15, 2024 Wszystkie aplikacje, które wymieniłem używałem i naprawdę są genialne! Sprawdźcie pozostałe! Quote
Recommended Posts